Phaedra Rendezvényközpont a Facebookon
Bemutatkozás Catering Esküvő Konferencia Rendezvény Galéria Ajánlatkérés Kapcsolat


  BEMUTATKOZÁS

A Phaedra Rendezvényközpont Békéscsaba belvárosának szívében, a századelő hangulatát idéző épülettel, impozáns termekkel, kiváló technikai felszereltségével tökéletes helyszíne lehet bármilyen rendezvénynek, eseménynek, legyen szó esküvőről, konferenciáról, bálról, szalagavatóról, vagy akár egy egyszerű családi eseményről.

Épületünk különleges helyet foglal el Békéscsaba életében: nem csak a rendezvények és családi események központja, közéleti centrum és a város egyik legszebb mondhatni legimpozánsabb épülete csupán néhány lépésre a sétáló utcától…

300 fős nagytermünk korszerű technikai berendezésekkel van felszerelve, melyet a rendezvények jellegétől függően igényelhetnek partnereink.

Biztosítani tudunk különböző méretű és magasságú színpadot, pulpitust, hang-és fénytechnikát, projektort, vetítő vásznat, öltözőt, ruhatárat.  A vendégek komfort érzetét klímaberendezés segíti elő.


MIÉRT PONT A PHAEDRA?


Könnyen megközelíthető
Ideális helyszín, akár 300 fős rendezvény lebonyolítására is
Impozáns tágas, belső terek
XXI. századi, magas technikai felszereltség (klíma, hang-és fénytechnika, projektor, vetítővászon, öltözők, ruhatár)
Többféle berendezési mód (széksoros, körasztalos, bankett asztalos, svédasztalos)
Extra szolgáltatások (koktél service, műsorszervezés, stb.)
Catering helyben készített ételekkel a hagyományostól az ínyenc falatokig


A rendezvények szervezésén és lebonyolításán túl, fontosnak tartjuk a szórakozást és kikapcsolódást is, melyhez kulturális-és könnyűzenei programjainkon, bálokon garantáljuk a jó hangulatot. Önnek elég csak felkeresnie bennünket, a többit bízza szakembereinkre a szervezéstől a dekoráción át a vendéglátásig - teljes körű szolgáltatást vállalunk!


Ha kíváncsi a termeink elrendezésére, akkor kattintson ide.


még több kép...