Phaedra Rendezvényközpont a Facebookon
Bemutatkozás Catering Esküvő Konferencia Rendezvény Galéria Ajánlatkérés Kapcsolat


  ESKÜVŐ

Ugyan melyik lány nem álmodozott még arról, hogy egy szép napon fehér ruhában az oltár elé vezetik és kimondja a boldogító igent…? És melyik férfinek nem akad el a lélegzete, amikor meglátja leendő feleségét, mint egy királynőt? Az ESKÜVŐ minden pár életében az a bizonyos „Nagy - és felejthetetlen- Nap”, amikor minden szempár az ifjú párra szegeződik, és minden róluk szól.

KEDVES JEGYESPÁR!

Ha elhatároztátok magatokat, hogy életetek legcsodásabb kalandjára indultok, nálunk a legjobb helyen jártok. A lánykéréstől az esküvőig hosszú út vezet, amelyen mi nem csak elindulni segítünk, de akár az egész utat bejárjuk veletek... miután kiválasztottátok az időpontot, megkezdődhet a részletek kidolgozása és a lakodalom megszervezése.
A helyszínfoglalás, a vendéglista összeállítása, a meghívó eltervezése és legyártása, a dekoráció-és a menüsor leegyeztetése, a ceremónia mester és zenekar kiválasztása, ültetés megtervezése... És még hosszú lenne folytatni a sort.

Napjainkban ezzel már külön szakemberek, cégek, vállalkozások foglalkoznak, ahogyan mi is. Nálunk nem csak a helyszínt, de akár a ti és a szüleitek igényeire és pénztárcájára szabva a teljes körű szervezést és lebonyolítást is megkaphatjátok a meghívótól egészen a vacsoráig. Nagy hangsúlyt fektetünk rá és gondosan ügyelünk arra, hogy ezen a napon minden tökéletes legyen.

Ma már számos esküvő-és rendezvényszervező cég kínálja szolgáltatásait, de íme néhány érv, ami amellett szól, hogy nálunk töltsétek el életetek egyik legboldogabb napját:

Kiváló elhelyezkedés: a belváros szívében, csupán néhány percnyire a Polgármesteri Hivataltól
Impozáns, a századelő hangulatát idéző épület, tágas, belső terekkel, akár 300 fő befogadására alkalmas nagy teremmel, a szűkebb körű lakodalmakhoz 50 fős kisteremmel
Kiváló technikai felszereltség: hang-és fénytechnika, projektor, vetítővászon
Klimatizált termek, hogy minden évszakban olyan idő legyen, amilyet szeretnétek
Teljes körű esküvőszervezés: a meghívótól a zenekaron és vőfélyen át a dekorációig
Helyben készített hagyományos és különleges ételek friss alapanyagokból


Szolgáltatásaink és személyzetünk magas színvonalú munkájának köszönhetően garantáljuk, hogy mindenki elégedetten és boldogan emlékszik vissza a ti „Nagy Napotokra”, amelyet a Phaedra Rendezvényközpontban élt át...